O nas

Kdo smo in zakaj obstajamo…

Želja po blogu, ki ni le blog temveč tudi spletna stran, je rodila nasvetek.si.

Na njem lahko najdete drobne nasvete, ideje ipd., katere ustvarjalci spletne strani uporabljamo v svojem vsakdanjem življenju. Dodano vrednost vsemu predstavljajo posredni soustvarjalci s svojimi izkušnjami.

Idejna zasnova postavitve spletne strani, na kateri se ta trenutek nahajate, je plod dveh mladih oseb, ki svoje življenjske in delovne izkušnje z veseljem delita z drugimi.
Naj še dodamo, da je večina foto in video prispevkov znotraj člankov njuno osebno delo.

11083850_10204049622670043_6339583123280730764_nBlaž Juvan, dipl. inž. Multimedije, je že kot mladostnik svoje zanimanje posvečal računalniški tehniki ter postavitvi in urejanju spletnih strani. Skozi delovne izkušnje ter z veliko mero samoiniciativnosti je pridobil ogromno znanja tudi na področju video produkcije. Spremljate lahko tudi njegov blog: Juvan.Net.

Ines Fartelj, mag. Hortikulture, je večino svojega življenja posvečala študiju. Ves ta čas pa so njene želje in cilji bili postavljeni tudi v druge sfere, kakor je skrb za živali, okolje, soljudi ter ustvarjanje. Sama o sebi pravi, da ljubi konje in Blaža 🙂 . Od aprila 2017 ji, poleg kužka Zena in mačka Yolota, družbo dela še Ameriški quarter konj Dream.

”Ugotovila sva, da skupaj predstavljava celoto nekega naravnega sistema, ki ne more delovati brez svoje druge polovice”.

Čeprav sta mlada, sta zgodaj spoznala, da je v življenju pomembo delati tisto, kar te osrečuje: ”Posledično je vsako delo opravljeno z ljubeznijo, s pridihom čarovnije popolnosti”.

Najdite  navdih in nasvet z nami!

Kontakti:

  • e-mail: ines.fartelj@gmail.com
  • tel.: 031 408 838 / 041 815 077

P.S.: nudimo vam tudi možnost, da svoj članek, prispevek, izkušnjo,… na naši spletni strani objavite brezplačno.
P.P.S.: v kolikor imate zanimivo dejavnost in potrebujete kratek promocijski filmček, naju kontaktirajte 🙂

Leave a Comment