HOBI & PROSTI ČAS

Izseki iz knjige Misijonarka karizmatične prihodnosti

Written by Ines Fartelj

Misija? Misijonarka? Ja, gotovo se v vsaki ženski tiho skriva in čaka, da jo vsaka izmed nas najde, jo prične poslušati, ji zaupati ter nenazadnje verjeti njeni duši.  Zaživimo svojo misijo!
V njigi Misijonarka karizmatične prihodnosti, avtorja Mihalea Žmaharja, se nahaja vsaj majčken delček  vsake ženske.

Tvoja misija se je pričela. Barve za tvojo prihodnost so tukaj. Čopič tudi.

Glavna moč vsake ženske je, da se lahko sama odloči, kdo bo. To je izjemna moč. Če imaš sanje, za katere ne verjameš, da jih lahko uresničiš, je čas, da začneš poslušati.

Naši največji zavezniki niso ljudje, ampak mi sami. In naši največji nasprotniki niso drugi ljudje, ampak mi sami. Samospoštovanje = osnovna energija, na kateri gradimo svoje življenje. Odločitve, ki jih sprejmemo v življenju, sprejmemo glede na raven samospoštovanja, ki ga premoremo.

Pomembno je, da se odločimo, česa si resnično želimo in česa ne. Ne bojmo se svetu razkriti svojih misli in čustev. Grmad več  ni, kjer bi ženske gorele 🙂

Vsa energija, ki nam ustvarja življenje, izvira iz nas samih. Vsak posameznik je lahko središče svojega Vesolja. Če svojo energijo namenjamo sebi in ne drugim, bomo zelo redko utrujeni. Posledično bodo naše okoliščine takšne, kot smo si sami želeli, saj bodo izvirale iz nas.

Ves čas se sprašuj o svojem življenju. Ko vprašaš, dovoliš življenju, da ti dostavi odgovor.   

Vsaka ženska ima svoje moči, ki jih lahko razvije le ona. Zato nikoli ne primerjaj svoje moči z močjo drugih ljudi.  Vsak je po svoje edinstven. Negujmo vsak svojo edinstvenost. (P.S.: odličen primer tega je  Kung fu panda 3 😀 ) .

Resnično silo sproži energija in ne oblika. Nekaj ni močnejše samo zato, ker je večje ali ker ima več mišic, ampak je močnejši tisti, ki se zaveda svoje energije in jo zna pravilno uporabiti.

Tvoj čas in energija sta popolnoma enakovredna času in energiji ljudi okoli tebe. Pa naj gre za brezdomko ali lastnico velikega podjetja. Obe ženski imata popolnoma enako človeško vrednost.

Svet ti ponuja na milijone daril in pripadajo ti popolnoma vsa. A vesolje ti jih težko dostavi, če meniš, da si jih ne zaslužiš. Zato odpri roke in srce, kajti lahko postaneš in imaš vse, kar si lahko zamisliš. Brez kakršne koli krivde.

Čas, ki ga preživiš sama s seboj, je najkakovostneje preživet čas.

Ljudje smo povprečje ljudi, s katerimi se družimo. Če želiš, da je tvoj rezultat visok, skrbno izberi, kdo bo soustvarjal tvoje povprečje.

Če želiš, da bo tvoje življenje lepo, potrebuješ v njem prave ljudi. To so tisti, ki ti posredno ali neposredno pomagajo doseči, česar si želiš. Sledi srcu in pokliči sorodne duše.

Vsak človek se načrtno ali nenačrtno spreminja. Tako se ljudje poslužujejo dveh različnih sprememb: iskrenih in lažnih. Iskrene spremembe lahko včasih zahtevajo veliko energije, a se izplačajo.

Ljudje pokažejo resnične barve, ko so na vrhuncu svoje moči, in ne, ko se borijo za preživetje.  Če želiš vedeti, kakšen je človek v resnici, ga poglej takrat, ko ima vse, česar si želi. In videla boš njegove resnične barve.

… življenje rože postane smiselno šele takrat, ko razvije svoj cvet. Šele takrat je naredila tisto, zaradi česar sploh obstaja. Čas je, da nase pogledaš kot na rožo in na svoje sanje kot na cvet.

Ne odpovej se svojim sanjam samo zato, ker imajo včasih ljudje okoli tebe drugačen pogled nanje kot ti. Ne oziraj se toliko na druge.

Srce je lastnik življenja, um pa je njegov direktor. Srce ima misijo, um pa strategijo.

Neprijetni občutki so popolnoma enako pomembni kot prijetni. Ker šele prisotnost vseh čustvenih vidikov omogoča videti celotno in resnično sliko človeka ter okoliščin, v katerih se je znašel, saj lahko šele takrat ugotovimo, kdo smo, in razumemo, česa smo resnično zmožni.  Če želiš razumeti svojo svetlobo, moraš razumeti svojo temo. Dan brez noči ne obstaja.

Za skupno življenje moraš hoditi vzporedno in ne drug za drugim.

”Tukaj sem in to so moje sanje!”

About the author

Ines Fartelj

Leave a Comment